Doar cu Buletinul - Cum faci acest credit fara sa iei teapa?

Vrei sa stii cum procedezi in momentul canda ccesezi vestitele credite rapide doar cu buletinul? Vrei sa stii cum sa nu iei "TEAPA"?
Veronica Bide
Credite rapide cu buletinul
Cum iei un credit avantajos?

Vrei sa stii cum procedezi in momentul canda acesezi vestitele credite rapide doar cu buletinul? Vrei sa mai stii care sunt avantajele si cum faci sa nu iei “teapa”?



Care sunt “tepele” cele mai la moda in ziua de astazi cand accesezi un credit?

 Citeste cu atentie!


Un un banchier - mai bine spus, un fost banchie, spune: Din 2016, bancile nu mai au cum sa “tepuiasca” oameni, introducand clauze abuzive sau alte tertipuri de inselatorii. Oameni de fapt se tepuiesc singuri. Vin la banca fara sa aiba macar habar de un minim de cunostinte despre ce inseamna un credit, singurul obiectiv este sa obtina creditul, nu conteaza care este dobanda.

Concluzie: Adevarul este ca, si tu, cel ce o sa citeasca acest articol, nu se informeaza despre creditul de nevoi personale ce tocmai vrea sa-l acceseze sau alt credit. In prima banca care intra, de acolo acceseaza si creditul, deoarece banchieri sunt antrenati, in sa fel incat, sa te convinga sa accesezi creditul - e si normal ca cei mai multi se plang ca au luat cel mai neperformant credit - mai bine spus cel mai prost credit de pe piata.
De cand se dau iarasi credite cu buletinul, parca toti au tabarat iara pe banci, luand credite fara noima - total gresit!

In primul rand ca sa nu luam asazisa “teapa”, este important sa ne luam o faie si un pix, si sa cautam ca niste vanatori, cele mai avantajoase oferte. Deschide calculatorul si ataca!

Scrii fiecare oferta in parte:

  • Ce dobanda are?
  • Care sunt conditiilee de creditere?
  • Care sunt comisioanele?
  • Care este varsta minima si maxima la care se poate accesa finantare?
  • Ce tip de dobanda este? Fixa sau variabila?
  • Creditul se acorda in lei sau euro?
  • ….ETC
Acestea sunt cateva din intrebarile pe care trebuie sa le afli de la o banca! Inainte de a aplica la o banca sau la un institut nebancar, trebuie sa te duci cu lectia invatata, sa stii aproape tot despre creditui pe care tocmai vrei sa-l accesezi!
  • Dobanda de preferat sa fie fixa! 
  • Conditiile de creditare trebuie sa fie flexibile, mai exact: sa nu se ceara adeverinta de venit, deoarece timpul costa, iar daca nu se cere adeverinta de venit, singurul act necesar este buletinul de identitate.
  •  Varsta trebuie sa fie de la minim 18 ani - doar asa vei stii daca ai dat de o banca pe cinste sau nu. De obicei bancile ce acorda credite persoanelor de peste 21-24 ani, au o politica stricta - ai sanse putine sa poti accesa creditul!
  • Rapiditatea este cea ce cautam, dar trebuie sa avem in vedere ca, la unele banci, daca vrei sa faci un credit  rapid, pe care sa-l poti accesa doar cu buletinul, pentru o suma ce nu depaseste 25000 lei, banii se obtin pe loc!
  • De preferabil in credit in lei, indiferent daca cel in euro are o dobanda mai mica - asa te pui la adapost de eventualele fluctuati ale cursului valutar!

Ce este defapt finantarea fara adeverinta de salariu? O fi buna sau rea?


Avantajul cel mai important este ca: in cele mai multe cazuri creditul se acorda extrem de urgent, uneori chiar pe loc. Adeverinta de veni a fost eliminata de banca pentru ca, bancile din Romania, au semnat un acord cu anaf, iar prin acest acord, banca iti verifica veniturile - evident, numai cu acordul tau scris, veniturile pot fi verificate. Dar trebuie sa stii urmatoarele: Din 2017, poti accesa credit doar cu buletinul prin apel video chiar la domiciliul ta. Vezi detalii  Aici despre acest credit rapid!


Concluzie: Nu este nici rau, dar nici bun! Aceasta finantare fara adeverinta de venit nu este buna pentru ca, de obicei, cele mai multe persoane daca vad ca pot accesa un credit rapid, cu siguranta se imprumuta peste masura, dupa care regreta, deoarece, isi da seama prea tarziu.

Rau nu poate fi, pentru ca, adeverinta era un impediment pentru multe persoane in calea de a accesa creditul, deoarece, era penibil sa tot mergei la birou pentru a cere aceasta foaie neinsemnata, mai ales daca vreo doua banci te-au refuzat, si mai doresti sa aplici la inca una :)

Sursa: ToateCreditele.ro
Sursa: Oferte-Rapide.com

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.