2 Oferte de Credit de Nevoi Personale Rapid de obtinut

Astazi iti voi detalia 2 banci la care ai posibilitatea sa pleci cu bani acasa in momentul cand aplici la creditul dorit. Credit Acordat Pe Loc
Veronica Bide

Credite de Nevoi Personale Rapide
Credite de nevoi acordate in cel mai simple si urgente conditii

Doresti sa accesezi credite rapide care se acorda pe loc prin oferta de nevoi personale? 

Astazi iti voi detalia 2 banci la care ai posibilitatea sa pleci cu bani acasa in momentul cand aplici la creditul dorit - pe loc 


Cele doua banci care le voi detalia astazi sunt:

  1. Banca Transilvania
  2. Ing Bank
Am ales aceste 2 banci pentru ca, sunt printre bancile cele mai de succes din Romania, cu o evolutie fantastic de buna, bazanduse pe serizozitate, rapiditate si intelegere - sunt niste cuvinte simple, dar cu o mare valoare.

Prima banca pe care o detaliez este Ing Bank


Cu sloganul:vi la noi si pleci cu banii”. Sloganul pe care aceasta banca il are este Foarte ADEVARAT: ai sansa sa primesti bani pe loc, fara sa fii nevoit sa aduci adeverinta de venit.

Ce trebuie sa stii despre aceasta banca in cateva cuvinte?


Poti accesa o suma de bani de maxim 90000 lei, pentru o perioada de minim 1 an si maxim 5 ani - cel mai important este ca venitul minim pe care trebuie sa-l ai este de doar 750 lei, deci: creditele de nevoi oferite de ing se adreseaza si persoanelor din clasa saraca a Romaniei.

Daca doresti sa faci o refinantare, acum ai sansa unei perioade de pana la 10 ani pentru creditele accesate in 2011.

Detalii complete ale ofertei de nevoi personale oferita de Ing


Dobanda practicata de banca este de minim 8,96%  si poate ajunge pana la 11,25%  in functie de: salariul pe care-l castigi, daca ai avut restante la banci sau nu, daca primesti salariul prin ing sau prin alta banca, ce asigurare de viata alegi…etc

Poti face un imprumut de bani de minim 2000 lei si maxim 90000 lei. Perioada minima in care trebuie sa inapoiezi bani in rate egale este de minim 1 an si maxim 5 ani.

Criterile eligibile pentru a accesa acest credit de nevoi acordat rapid sunt urmatoarele:

  • Varsta minima la care poti aplica este de minim 18 ani
  • Varsta maxima la care poti aplica online este de minim 65 ani la barbati si 63 ani femei.
  • Venitul lunar pe care trebuie sa-l ai este de 750 lei
  • Vechimia totala in munca nu trebuie sa fie mai mica de 1 an.
  • Vechimea pe care trebuie sa o ai la ultimul angajator, este de minim 6 luni.

A doua banca pe care o detaliez se numeste Banca Transilvania


Cu sloganul:Banca oamenilor in treprinzatori”. Aceasta banca a evoluat in ultimul an foarte mult ajungand printre primele 3 cele mai bune banci din Romania.

Creditele practice de la BT sunt acordate atat cu dobanda fixa cat si cu dobanda variabila - totul depinde te preferintele tale…

Important de stiut ca, nici aceasta banca nu mai cere adeverinta de venit pentru creditele ce nu depasesc 5000 euro sau echivalentul in lei - din acest motiv se numesc credite rapide .

Ce trebuie sa stim despre creditele rapide de la BT


Daca doresti sa accesezi o suma de bani de aproximativ minim 5000 lei si maxim 90000 lei, ai sansa sa o poti accesa pe loc si la aceasta banca, precum la ING.

Ai o dobanda fixa pe toata perioada creditari de minim 9,9% si 10,9%,iar asigurarea de viata este acordata in mod gratuit.

  Care sunt criterile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru intrarea in posesia creditului practic pentru nevoi?


In primul rand, precum ca la toate bancile din aceasta tara, trebuie sa ai un venit stabil si permenent, fara sa ai restante la alte banci, iar varsta maxima la care poti aplica la aceasta oferta este de maxim 70 ani impliniti in momentul care achiti creditul in integralitate - mai exact, 65 ani.

Ce au in comun  BT si ING  


La ING cat si la BT, nu este nevoie de adeverinta de venit pentru suma de bani imprumutata, si daca incasezi salariul prin aceste bani si daca nu, cu o singura conditie: veniturile tale sa fie raportate la anaf pentru ca bancile sa-ti poata verifica veniturile.

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.