Topul bancilor ce acorda bani cu imprumut fara garantii

Imprumut de bani foarte rapid si fara sa depui garantii sau sa aduci co-platitori. Top Banci ce acorda credite de nevoi personale urgente pe loc cu acte putine
Veronica Bide
imprumut de bani fara garantii
Vezi aici ce banci acorda credite de nevoi personale fara sa depui garantii! Cele mai avantajoase oferte chiar aici!
Vrei sa stii ce banci acorda bani cu imprumut fara garantii materiale in cele mai urgente conditii de pe piata?

Astazi iti ofer 5 banci avantajoase din Romania care acorda rapid creditele de nevoi personale.




Bancile sunt urmatoarele:
  1. Bcr
  2. Brd
  3. Banca Transilvania
  4. Ing Bank
  5. Reiffaizen Bank
Toate creditele pe care o sa le detaliez astazi sunt acordate doar cu buletinul de identitat. Deci, adeverinta de venit nu mai este obligatorie daca suma de bani pe care o ceri cu imprumut nu depaseste suma de 5000 - 7000 euro ( echivalentul in lei), totul depinde de banca pe care o alegi.

Bani se acorda atat in lei cat si in euro, totul depinde de preferintele tale, iar dobanda este fixa pe toata durata in care se desfasoara contractul, ne putand fi modificata pe parcurs. Imprumutul se acorda fara garantii sau girant.

Inportant de precizat inainte de a incepe, mai bine spus un sfat: Nu accesa credite fie ele pentru nevoi personale sau pentru diverse cumparaturi, daca nu ai intr-adevar nevoie de acesti bani, gandeste-te foarte bine inainte de a aplica la un astfel de credit, deoarece, familia ta trebuie sa fie pe primul loc.

Daca vrei sa stii care sunt cele mai bune oferte si avantajele creditelor bancare, trebuie sa citesti ceea ce urmeaza!

Finantarea oferita de BCR.

Aceasta banca, are nenumarate avantaje, unele dintre ele sunt: dobanda avantajoasa, incepand de la 9%, acordare ultra rapida, uneori in maxim 3 ore, nu este necesara adeverinta de venit, dobanda este fixa, ai 0% comisioane de administrare si analizare dosar… etc.

Daca esti client al banci, ai sansa sa poti primi finantarea in maxim 3 ore, iar daca nu esti client, bani sunt acordati in 24 ore de la aprobare. Aprobarea se face pe loc, mai exact, stii pe loc daca finantarea se aproba sau nu si la ce suma de bani te incadrezi cu salariul tau.

Dobanda imprumuturilor de nevoi personale variaza, aceasta fiind cuprinsa intre 9% si 12% pe an. Dobanda cea mai mica o poti accesa prin mai multe reguli stricte, una din reguli este: Daca ai un instoric bun in legatura cu bancile ( daca nu esti introdus in biroul de credite ale restantierilor ) ai dobanda cea mai mica.

Finantarea oferita de BRD

Prin BRD, ai sansa sa poti accesa o finantare cu o dobanda care incepe de la 8,79% pe an. Nu este nevoie sa depui garantie sau sa aduci co-platitori ( giranti ) la creditul de nevoi personale, plus de cele spuse mai sus, comisioanele acestei banci sunt ZERO.

Daca doresti un imprumut de bani, care sa-l accesezi rapid, poti aplica cu incredere deplina, doarece, nici la aceasta banca nu mai este nevoie de adeverinta de venit, tot procesul decurge printr-un singur act, acela fiind buletinul de identitate.
Daca te gandesti sa aplici online pentru un imprumut de nevoi personale, trebuie sa stii urmatoarele: acum ai sansa sa poti opta pentru o perioada de gratie de pana la 6 luni; in aceasta perioada iti poti rezolva problemele aparute.

Poti accesa un credit de consum de pana la 90000 euro, pentru o perioada de pana la 60 luni, in rate fixe. Varsta mimima la care poti aplica este de 18 ani, iar maximul fiind de 65 ani.

Finantarea Oferita de Banca Transilvania

Prin oferta de consum, creata special pentru tine, poti accesa o suma de bani de minim 5000 lei si maxim 90.000 lei, pentru o perioada de maxim 5 ani, fara sa depui garantie. Ai posibilitatea sa alegi creditul cu asigurare de viata inclusa sau nu.

Daca vrei sa faci o refinantare, ai costuri preferentiale, doar daca creditele sunt de la alte banci. Daca doresti o finantare cu buletinul, trebuie sa stii ca, doar pentru o suma de bani ce nu depaseste 5000 euro sau echivalent in lei, poti aplica fara sa fie nevoie de adeverinta de veni, tot ce este peste aceasta suma, ai nevoie de adeverinta de salariu.

Dobanda practicata incepe de la 9,5 si poate ajunge la 10,5% pe an. Conditiile pe care banca le cere sunt: Veniturile trebuie sa fie permanente, fara restante la credite, sa nu ai varsta mai mare 65 ani. Ai sansa sa primesti finantarea pe loc sau in decursul a 24 ore.

Finantarea De consum de la Ing

Ce trebuie sa stii pe scurt despre finantare de nevoi personale oferita de aceasta banca care este prima pe regiunea Transilvania:
  •  Venitul minim pe care trebuie sa-l ai la aceasta banca este de minim 750 lei, deci, aceasta banca se adreseaza si persoanelor din clasa de saraca.
  • Perioada in care poti face un credit este de minim 1 ani( 12 luni ) si maxim 5 ani ( 60 luni ).
  • Suma de bani pe care o poti imprumuta este de minim 2000 lei si maxim 90000 lei
  • Varsta la care poti aplica este de minim 18 ani si maxim 65 ani.
  • Vechimea in munca trebuie sa fie de minim 1 an si maxim 6 luni la ultimul loc de munca.
Daca doresti sa ramai cu un singur credit, acum poti face o refinantare pe 10 ani daca imprumutul este accesat in 2012, iar daca este mai devereme, il poti refinanta pe 5 ani. Poti refinanta pana la 15 credite, dar in total sa nu fie mai mare de 90.000 lei.

Refinantare de la Reiffeizen Bank

Prin Reiffeizen, poti accesa bani prin mai multe oferte ( in lei sau euro):
  • Finantari de pana la 6 salarii
  • Finantari sub 5000 euro 
  • Finantare de minim 5000 euro si maxim 15000 euro
  • Finantari peste 15000 euro
Fie ca doresti bani pentru amenajarea locuintei, sau pentru nevoi personale, poti aplica la acest credit fara garantii la o dobanda care incepe de la 8,25%. Suma minima pe care banca o acorda este de 500 lei, iar maximul este de 15.000 euro (  echivalent in lei ). Suma imprumutata se acorda pe minim 6 luni si maxim 5 ani.

Aprobarea se face extrem de rapid, in maxim 24 ore de la depunerea cereri de creditare si a documentelor necesare. Nu se cere adeverinta de venit pentru suma imprumutata, buletinul este singurul act cu care trebuie sa vii la banca.

Stii pe loc daca suma pe care o doresti se aproba sau nu. Inca un beneficiu important este ca beneficiezi pauza de la plata ratelor timp de 3 luni ori cand doresti dupa primele 6 luni.

Sursa Articol: OlivGast.com

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.