Imprumut la domiciliu de minim 500 si maxim 10000 lei fara cont bancar

Ai sansa sa accesezi 3 oferte avantajoase - cele mai avantajoase oferte puse la bataie de un institut nebancar care este pe primul loc in preferinta romanilor.
Veronica Bide
La domiciliu poti lua un credit rapid
Singurul credit simplu de obtinut: Imprumutul la domiciliu
Foarte multi ati auzit de imprumuturile oferite pana domiciliu de provident, dar putini cunoasteti avantajele pe care acest institut nebancar le are.

Stiai ca poti accesa mai multe oferte de imprumut la provident si ca poti inapoia bani in decursul a 30 zile fara sa platesti dobanda pe bani imprumutati?

Ai sansa sa accesezi 3 oferte avantajoase - cele mai avantajoase oferte puse la bataie de un institut nebancar care este pe primul loc in preferinta romanilor.

Cele 3 oferte de creditare sunt dupa cum urmeaza:


  1. Imprumut la domiciliu de minim 500 lei si maxim 6000 lei ( rate saptamanale )
  2. Credite cu sume mari de minim 6000 lei si maxim 10000 lei ( rate lunare)
  3. Credite pana la “salariu” de de minim 500 lei si maxim 800 lei ( rate saptamanale )


Cum poti inapoia bani in 30 zile si nu platesti dobanda pe bani?


Daca te-ai decis sa accesezi o suma de bani si, la un momendat, iti dai seama ca nu mai ai nevoie de suma de bani imprumutata, o poti returna in maxim 30 zile si nu platesti dobanda stipulata in contract, se plateste doar dobanda pe zilele in care te-ai folosit de bani.

Sa zicem ca ai luat o suma de 2000 lei, dupa 2 zile problema aparuta se rezolva, evident ca doresti sa inapoiati bani, o puteti face platind doar dobanda pe zilele in care bani au stat la tine - foarte simplu, nu-i asa?

Ce trebuie sa stii in primul rand despre acest ifn?


Avantajul pe care il are acest institut nebancar este ca poti accesa o suma de bani de pana la 10000 lei, in rate lunare sau saptamanale. Perioada maxima in care poti inapoia bani este de maxim 18 luni - exact atat timp cat ai nevoie pentru a rezolva problemele.

Nu este nevoie sa aduci adeverinta de venit sau sa deti un cont banca. Bani imprumutati se acorda la domiciliul tau in maxim 24 ore de la solicitare, doar pe baza fluturasului de salariu. Ratele pot fi platite saptamanal, la domiciliul clientului,iar lunar prin transfer bancar.

Imprumutul rapid oferit pana la “salariu”


Acesta este un imprumut pe termen scurt: bani imprumutati trebuie inapoiati in maxim 3 luni, in rate saptamanale. Prin aceasta finantare poti accesa o suma de minim 500 lei si maxim 800 lei, doar daca ai un venit de min de 300 lei.

Imprumutul urgent cu rate mici


Daca preferi sa accesezi un imprumut de minim 500 lei si maxim 6000 lei, venitul tau lunar trebuie sa fie de minim 300 lei si nu este nevoie de giranti sau garantii. Ratele se platesc saptamanal, daca suma de bani imprumutata este mai mica de 2000 lei, iar daca este mai mare, poti opta pentru rate lunare, prin transfer bancar.

La cerere, poti opta ca banii sa-i poti inapoia prin transfer bancar, pentru ori ce suma accesata.

Imprumutul de nevoi personale pentru sume mari de bani


Prin aceasta oferta poti accesa o suma de bani de minim 6000 lei si maxim 10000 lei pentru o perioada de maxim 18 luni in rate lunare. Bani se acorda extrem de rapid, iar rata lunara se fixeaza de catre client, in ziua cand incaseaza salariul sau pensia.

Venitul minim pe care trebuie sa-l ai pentru a accesa aceasta oferta pentru nevoi personale este de minim 1300 lei. Ratele sunt fixe, iar creditul il poti returna in minim 12 luni si maxim 18 luni.


Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.