Card Cumparaturi si de Credit: Oferta vantajoasa si rapida!

Stiai ca poti aplica la aceste carduri de cumparaturi extrem de rapid, si ca poti face cumparaturile in rate fixa fara DOBANDA si adeverinta de venit?
Veronica Bide
Card de credit si de cumparaturi rapid
Acum ai sansa sa faci cumparaturi cu pana la 12 rate fara DOBANDA

Fie ca doresti sa-ti faci un card de credit sau un card de cumparaturi, important este sa ai un astfel de card in buzunar, deoarece, nu stii nici o data cand ai nevoie de bani cu imprumut - poate se strica tv. si nu ai bani sa-l repari sau de ce nu, poate vrei sa te reinoiesti.

Stiai ca poti aplica la aceste carduri de cumparaturi extrem de rapid, si ca poti face cumparaturile in rate fixa fara DOBANDA?

Ai auzit de oferta Star de BT?


Ce este foarte avantajos la acest card? In primul rand, avantajul principal este ca poti face cumparaturi, atat online cat si din magazinele fizice, cu plata in rate fara dobanda. De exemplu: in magazinele fizice poti cumpara de la alimente pana la materiale de constructii, oferta este valabila numai in magazinele partenere ce au POS de la Banca Transilvania.

 Ce este de-a dreptul fantastic cand platesti la comerciantii fizici: dupa ce ai achitat cu cardul, pe stapele bonului vei vedea exact cate rate sunt ( 4,6,8, sau 12 fara dobanda, daca cumperi din magazinele partenere) de plate si cat este fiecare rata in parte - interesant nu-i asa?

La fel se intampla si in magazinele online, platesti simplu si rapid, dupa care tu vei platii rate egale fara dobanda produsele cumparate…

 Ce este de fapt acest card de cumparaturi?


Pe langa beneficile avantajoase prin care poti cumpara tot ce vrei fara sa simti vreun efort financiar, din pricina ratelor fara dobanda, prin acesta oferta mai poti accesa si bani de pana la 5 ori salariul tau, de la ori ce bancomat.

Nu in ultimul rand, prin aceasta banca, mai poti face si un credit pe care sa-l platesti in maxim 5 ani, cu rate egale de pana la 5000 euro, fara sa aduci adeverinta de veni, Detalii aici.
Important de stiut: nu trebuie sa aduci adeverinta de venit pentru intrarea in posesia cardului, dar este important sa ai un loc de munca stabil.

Beneficile pe care le ai pe scurt


  1. Poti cumpara in rate egele fara dobanda pana la maxim 12 rate
  2. 8500 de magazine pertenere iti sta la dispozitie sa cumperi in rate fara Dobanda.
  3. Daca doresti sa cumperi din alte magazine decat cele partenere, poti accesa bani de pana la 5 salari, pe care ii poti inapoia in maxim 56 zile fara sa se perceapa dobanda pentru bani accesati, iar daca se trece peste acest termen de 56 zile, suma de bani accesata se transforma in rate.
  4. Costurile sunt SERO pentru utilizarea cardului. Singurul cost este cel de administrare anuala de 25 lei
  5. Extrasul de cont este gratuit
  6. Poti platii facturile la utilitati cu doar cateva clikuri


Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.