Sfaturi: Ifn-uri si banci ce acorda credite cu sume mici de bani

Aici vei afla ce trebuie sa stii despre creditele oferite pentru sume mici de bani! Daca te-ai gandit sa accesezi o finantare cu sume mici, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante:
Veronica Bide
Credite de la banci si ifn
Ce alegi, o Banca sau un Ifn?

Aici vei afla ce trebuie sa stii despre creditele oferite pentru sume mici!




Daca te-ai gandit sa accesezi o finantare cu sume mici, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante:


  • de obicei, atat bancile cat si institutiile nebancare, la creditele pentru sume mici, dobanda este cu mult mai mare decat de obicei, iar dintre creditele bancare si cele nebancare, bancile acorda cele mai bune finantari la o dobanda ce te avantajaza.
  • daca doresti o suma de bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei si nu doresti sa platesti dobanda pe suma de bani accesata, acum ai sansa sa accesezi un imprumut pana la salariu fara dobanda, detalii Aici!
  • Bancile, de obicei, au oferte prin care iti ofera bani cu imprumutul atat prin descoperire de card  cat si prin card de credit.
  • Daca vrei sa ai tot timpul un prieten acasa sau in buzunar, sfatul meu este sa-ti faci un card de credit, afla Aici Cum!  Prin cardurile de credit poti face cumparaturi cu plata in rate fara dobanda; sa cumperi din magazinele fizice sau sa retragi bani de la bancomat. Pentru bani retrasi de la bancomat nu platesti dobanda doar daca sunt depusi in maxim 45 zile inapoi in cont.


Care sunt bancile si institutiile ce-ti ofera bani cu imprumutul avantajos?


Iti voi detalia pe scurt, 3 institutii nebancare si 8 banci ce ofera aceste sume de bani.

Institutii nebancare

Viva Credit - intre 100 si 1000 lei, fara dobanda la primul imprumut.
Tele Credit - intre 100 si 1000 lei, cu 25% dobanda mai mica la prima finantare.
Credit Fix - intre 100 si 1000 lei, cu dobanda fixa de la prima finantare.

Institutii Bancare la care poti face descoperire de card sau imprumutiuri de pana in 5000 euro ( echivelent in lei ) doar cu buletinul sunt:


  1. Raiffeisen 
  2. Ing bank 
  3. Banca Transilvania 
  4. Brd 
  5. Bcr 
  6. BancPost 
  7. GarantiBank

Sfaturi pentru a accesa un credit avantajos de la banci sau ifn!


Cel mai bun sfat pe care poate cineva sa ti-l da este: nu accesa bani de la nici o banca sau institut nebancar daca nu ai intr-adevar nevoie de bani, ori ce imprumut se face doar in momentele in care nu ai incotro… si trebuie sa te imprumuti.

Daca vrei sa stii ce sa alegi, un Ifn sau o banca, sfatul meu este: apelati in primul rand la banca, iar daca banca nu te poate ajuta, nu-ti ramane decat sa apelezi la ifn, accesand finantarea la o dobanda cu mult mai mare decat in cazul in care apelezi la banca.

Sursa: CarduriOvi.com

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.