Cele mai ieftine credite Bancare si Nebancare de pe piata

Astazi vei afla care este cel mai bun si sigur credit, cele mai ieftine imprumut de pe piata. Cel mai ieftin credit bancar si nebancar, acordat cu buletinul.
Veronica Bide
Credit ieftin acordat de banci si institutii nebancare
Vrei un credit bancar care se acorda rapid?
Astazi vei afla care este cel mai bun si sigur credit, cele mai ieftine imprumut de pe piata.


Cel mai ieftin credit bancar acordate cu buletinul


Incep cu o banca 100% romaneasca, in care eu am incredere 100% , pe numele ei CEC. Aceasta banca se pare ca, din an in an, se revigoreze din tot mai tare, si concureaza cu marile banci din aceasta tara.
Prin oferta de nevoi personale, ai o perioada de gratie de pana la 12 luni - iti vine sa crezi? Este adevrat - ai 12 luni perioada in care poti amana ratele fara nici o problema. Acum, la Cec, nu mai ai cum sa intri in biroul de credite ca restantier, deoarece, atunci cand ai probleme cu bugetul familial sau ti-ai pierdut locul de munca, ai sansa sa amani ratele.

Valoarea pe maxima a creditului bancar oferit este de maxim 80.000 lei. O suma considerabil de mare - evident ca aceasta suma se acorda doar daca ai salariul considerabil de mare.

Daca esti pensionar, trebuie sa stii ca, varsta maxima pentru a putea aplica la aceasta ofera este de 65 ani. La aceasta banca,  nu mai este nevoie de adeverinta de venit, singurul act important este buletinul de identitate.

Un dezavantaj la acest credit este ca, dobanda este variabila, dar cu o dobanda mica, incepand de la doar 8,27%.

Un avantaj important este ca nu ai comisioane pentru:

  • Analizare dosar
  • Administrare credit
  • De rambursare

Daca vrei sa stii care sunt si cele mai bune 2 oferte rapide pentru creditle de consum Detalii Aici!

Vrei sa stii si care sunt cele mai bune finantari nebancare de pe piata acordate rapid?


Sincer sa va spun, exista doar doua institutii nebancare pe care eu le recomand... Unul dintre ele este Chiar Aici! Celalalt este detaliat mai jos!

Unicredit - La acest institut financiar nebancar, poti accesa bani cu imprumut doar prin card de credit. Suma maxima pe care o poti accesa este de 35000 lei, pentru o perioada de maxim 36 luni, adica 3 ani.

Limita minima a creditului este de 700 lei. Avantajul important al acestui card nebancar este ca, ai sansa sa poti cumpara in rate cu dobanda ZERO, pentru o limita de 8000 lei pe zi si poti retrage de la bancomat minim 4000 lei pe zi.
Dobanda este una maricica fata de banca, de 24% pe an. Sa nu te speri ca ai aceasta dobanda, majoritatea bancilor la cardurile oferite au aceasta dobanda - evident - unele au dobanda mai mai mica, altele mai mare.

Daca doresti sa cumperi in rate cu dobanda 0%, trebuie sa stii de la inceput ca ai pana la 12 rate fara dobanda, pentru minim 300 lei - doar din magazinele partenere, online sau fizice.

Vezi aici si alte carduri de credit si de cumparaturi fara dobanda!

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.