Exemplu incredibil de credit nebancar acordat pentru nevoi personale

Vezi doar aici cel mai bun credit de nevoi personale oferit de un institut nebancar ce acorda finantarea online si foarte rapid!
Veronica Bide
Credite nevoi personale oferite de institutiile nebancare
Cretite urgente de nevoi personale oferite fara garantii

O oferta incredibila a unui institut nebancar din Romania la care se regasesc nenumarate oferte de creditare, de la card de credit,pana la oferta de nevoi personale.



Nu vreau sa te mint - si cu siguranta tu stii asta - altfel nu mai scriam despre acest institut nebancar. Este pur si simplu fenomenal, poti accesa ori ce credit doresti; fie ca ai un venit mic sau unul generos, poti aplica cu incredere, pentru ca este un institut nebancar foarte serios, care aplica o dobanda propiata de cea a bancilor, uneori chiar mai buna.

Ce oferte se regasesc la acest institut nebancar.

Ai foarte multe oferte la care poti sa aplici, dar astazi voi detalia doar una, cea mai importanta din cele 5 oferte detinute de Cetelem.

Ofertele pe care acest ifn le are in portofoliu sunt:

  • Credit de nevoi personale prin telefon
  • Creditul 100% online si foarte rapid
  • Creditul din magazin
  • Creditul auto
  • Refinantare credite

Creditele pentru nevoi personale acordate prin Telefon sau Online

Aceasta oferta nu o veti ma gasi la nici un institut financiar de mici dimensiuni - poate doar la institutiile financiare nebancare detinute de banci.

Daca doresti sa afli cateva sfaturi despre ifn-uri si banci Vezi Aici

Iti vine sa crezi ca acest credit este 100% online? Stii ca poti accesa o suma de pana la 30000 lei? Dobanda pentru aceasta suma de bani este de 8,9%, la fel de mica precum este la banca.
Vorba multa este saracia omului, si din acest motiv voi trece la subiect. Mai jos vei citi cateva calcule pentru diferite sume de bani, pentru a-ti faci idee despre aceasta finantare pentru nevoi personale.

  1. Pentru un imprumut de 15000 lei, pentru o perioada de 60 luni, rata lunara este de aproximativ 305 lei; totalul pe care il vei plati la sfarsitul perioadei de creditare este in jur de 18480 lei.
  2. Pentru un imprumut de 20000 lei, pentru o perioada de 60 luni, rata lunara este de aproximativ 410 lei; totalul pe care il vei plati la sfarsitul perioadei de creditare este in jur de 24600 lei.
  3. Pentru un imprumut de 30000 lei, pentru o perioada de 60 luni, rata lunara este de aproximativ 616 lei; totalul pe care il vei plati la sfarsitul perioadei de creditare este in jur de 36900 lei.

 Acum te intrebi cum semnezi contractul de creditare daca totul decurge online?

Foarte simplu; un curier rapid este trimis la tine acasa cu contractul de creditare , pe care trebuie sa-l completezi, dupa care il semnezi; atentie! nu semna contractul inainte de a fi citit! Dupa care il trimiti prin curier inapoi. Este asa de simplu sa trimiti contractul de creditare, precum ai trimite unui prieten o felititare prin posta.

Procesul de pre-aprobare dureaza foarte putin; in maxim 10 minute esti sunat pentru aprobarea creditului sau respingerea lui; deci, stii pe loc daca finantarea se aproba sau nu.

Varsta la care poti aplica la acest credit de nevoi este de minim 18 ani si maxim 65 ani. Dobanda este fixa pe toata durata creditului, iar rambursarea se face in minim 6 luni si maxim 60 luni.
Documentele necesare sunt: copie dupa buletinul de identitate , fuluturas de salariu sau adeverinta de venit, pentru pensionari cupon de penasie.
Daca doresti un credit pana la salariu de minim 500 si maxim 1000 care sa fie perobat in 24 ore Vezi Chiar Aici!

Sursa: http://www.uncreditvreau.com/

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.