Imprumut rapid acordat pe termen scurt si lung de la un institut nebancar si o banca puternica din Romania.

Pe termen scurt sau lung acum poti accesa un credit bancar sau nebancar. Vezi aici 2 oferte extrem de rapide si avantajoase, cu dobanda mica.
Veronica Bide
imprumut rapid pe termen scurt sau lung de la banca si institutii nebancare
Fie ca doresti un credit urgent pe termen scurt sau lung; dobanzile la bancile pe care le detaliez astazi, sunt foarte mici in comparatie cu alte banci mari din Romania.



Voi incepe cu a detalia un imprumut pe termen lung de la o banca puternica si avantajoasa ei; urmand sa detaliez imprumutul  pe termen scurt de la un institut nebancar.

Cat de scurt vrei sa fie creditul?


 Daca doresti o finantare pana la salariu pentru maxim 30 zile, Detalii Aici, daca vrei ca termenul sa fie mai mare de un an , citeste cea ce urmeaza!

Vreau sa-ti spun ca institutul nebancar si banca pe care le detaliez astazi, sunt printre cele mai bune de pe piat la ora actuala, si le recomand cu incredere!

Imprumuturi pe termen lung de la Raiffeisen


La aceasta banca poti accesa bani prin 3 oferte avantajoase si REALE in acelas timp. Trebuie sa precizez ca mie unul imi place aceasta banca,si  astazi o sa detaliez o banca care este pe gustul meu - o banca care nu-si minte clientii si-I trateaza cu maxima seriozitate. Cele trei oferte pentru creditele de nevoi personale oferite de Raiffeisen sunt:


  1. Descoperire de card de pana la 6 salari, dar nu mai mult de 5000 euro
  2. Credite de nevoi personale de pana la 15000 de euro 
  3. Card de credit si de cumparaturi


Pe scurt iti voi detalia fiecare oferta in parte si avantajele pe care le are.

Descoperire de card 


  • Poti accesa pana la 6 salarii, la ori ce ora din zi si din noapte, doar daca incasezi salariul prin aceasta banca. Cele 6 salarii nu trebuie sa depasasca 5000 euro  ( echivalent in lei )
  • Ai 0 taxe de administrare a cardului
  • Ai dobanzi preferentiale cand faci descoperire pe card.
  • Comisioanele sunt zero, daca doresti sa faci plati cu cardul
  • Descoperirea de card se poate transforma in rate, daca ti-e imposibila inapoierea baniilor integrali.

Creditele de nevoi personale acordate cu buletinul


Avantajele pe care le ai la aceasta finantare de nevoi personale sunt:


  • Aprobarea se face in decursul a 24 ore
  • Nu este nevoie sa faci dovada ca ai un loc de munca prin adeverinta de venit; buletinul este singurul document necesar.
  • Cum va spunea mai sus la descoperirea de card, daca incasezi salariul prin aceasta banca, dobanda este foarte mica, deoarece este preferentiala.
  • Stii pe loc daca esti eligibil, mai exact, stii pe loc daca te incadrezi la un credit sau nu. Acum nu mai este nevoie de zile intregi de asteptare, pe loc stii totul.
  • Inca un avantaj important pe care multe banci nu-l au: poti beneficia de pauza timp de 3 luni de la plata ratelor. In aceasta perioada, poti pleca in excursia mult visata fara sa platesti creditul sau iti poti cauta un alt job.


Prin aceasta oferta poti accesa o finantare de minim 2000 lei si maxim 15000 euro ( echivalent in lei). Finantarea se acorda exclusiv in moneda nationala, dar poti opta si pentru alta moneda. Termenul de rambursare este de minim 6 luni si maxim 5 ani. Optional sunt urmatoarele: garantii sau asigurare de viata.
Si pentru ca sa stii totul desper aceasta oferta, iti fac un calcul ca sa-ti dai seama cam cat ai de inapoiat dupa 5 ani de creditare.

Sa presupunem ca doresti o suma de bani de maxim 30000 lei, pentru o perioada de 5 ani, cu rate fixe; rata lunara este de 670 lunar, iar suma totala pe care trebuie sa o inapoiati este de 40.203 lei.
Daca incasezi salariu prin aceasta banca, suma totala de plata este de 38,766 lei, cu aproximativ 1240 lei mai putin.

Vezi si AICI alte credite rapide acordate cu buletinul, de institutiile bancare si nebancare. 

Cardul de cumparaturi

Prin acest card, ai sansa sa cumperi produse in rate si sa nu platesti dobanda - mai exact, cumperi in rate fara dobanda. In plus pe langa plata in rate fara dobanda, ai un plafon de bani pe care ii primesti in mometul cand primesti cardul, si ii poti folosi fara dobanda timp de 56 zile.

Cele 56 de zile termen de gratie le poti folosi dupa cum urmeaza: Platesti cu cardul la comercianti fizici si online, iar daca depui bani in cont in termen de 56 zile, nu platesti dobanda pe bani accesati. Acest termen de gratie de 56 zile este exact cum ai cere unui prieten o suma de bani, dar avantajul este ca pe acest prieten il ai ori cand in buzunar, si nu mai esti nevoit sa te milogesti de diversi prieteni sa-ti dea bani cu imprumutul.


Daca doresti sa vezi inca 2 oferte bancare avantajoase DETALII AICI, daca nu continua sa citesti despre institutul nebancar care este pe primul loc si este cel mai avantajos ...

Imprumuturile nebancare pe pe termen scurt si lung de la cetelem Detalii Aici


Sursa: ToateCreditele.ro 

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.