Trei greseli pe care sa nu le faci daca iei un credit fara acte

Vrei un credit fara acte in acest moment? Nu vrei sa fii pacalit? Intra si citeste chiar in acest moment ce sa nu faci si ce sa faci cand iei un credit online.
Veronica Bide

Credite online fara acte
Credite rapide fara acte


Greselile pe care nu trebuie sa le faci atunci cand doresti un credit fara acte de la institutiile nebancare.



De obicei aceste institutii ofera credite rapide online fara acte care sa ateste veniturile tale. 

Daca te grabesti sa accesezi un imprumut - fie ele pe termen scurt - prin oferta de creditare pana la salariu sau pentru nevoi personale, important este sa studiezi si alte oferte de creditare. Cele mai multe oferte sunt atat de tentante si se ofera atata de rapid, incat te face sa nu te mai gandesti si la alte variante de creditare.

Trebuie sa precizez ca, cele mai multe institutii nebancare care ofera bani cu imprumut online, nu ofera sume mari de bai, sumele de bani oferite sunt foarte mici, doar cat sa treci luna cu bine.

Prima gresala care nu trebuia sa o faci


Sunt foarte multe institutii nebancare ce acorda bani cu imprumutul fara dobanda la primul imprumut - profita din plin de acestea. Gresala cea mai mare pe care multi o fac este ca nu doresc sa studieze blogurile bancare, acele bloguri care-I invata pe oameni cum sa faca un imprumut sau care sunt cele mai noi oferte ale momentului.
De ce sa iei un imprumut cu dobanda, daca se poate fara dobanda? Vezi aici un institut ce ofera bani fara fara dobanda pana la salariu!


A doua gresala pe care nu ai voie sa o faci


Un exemplu clar este: De obicei, cele mai multe institutii ce  ofera finantari cu sume mici de bani, la primul imprumut dobanda este 0%, iar la al doilea, dobanda este extrem de mare. Pentru acest aspect, va detaliez pe scurt un institut nebancar ce este cunoscut de multi, oferta ei suna cam asa:

Se ofera credite fara cont bancar la domiciliu cleintului sau nu, cu rate saptamanale sau lunare, pentru suma de minim 500 lei si maxim 10000 lei. Atentie! Daca inapoiezi bani in decursul a 30 zile, nu platesti dobanda pe bani, mai exact, platesti dobanda doar pe zilele in care te-ai folosit de suma imprumutata. Vezi aici detaliile finantarii la domiciliu!

Cum poti accesa mai multe credite fara sa paltesti dobanda pe bani imprumutati?


Aceasta intrebare a venit de la Ioana din Bucuresti.
Este foarte simplu si in acelas timp foarte benefic pentru bugetul tau; important este sa te informezi care sunt institutiile nebancare ce acorda bani cu imprumutul fara dobanda - sunt aproape 10 ce acorda bani fara dobanda si trei care le acorda fara acte si dobanda, care o sa le detaliez intr-un articol viitor.

Iti faci o lista cu institutiile ce acorda bani cu imprumutul pana la salariu,iar de fiecare data cand ramai in pana cu bani, cand prieteni si frati nu te pot ajuta, alegi cate un institut din cele selectate;  pentru ca alegi de fiecare data un nou institut nebancar, nu vei plati dobanda pe bani accesati, iar unele dintre ele ofera bani pe loc sau in maxim 3 ore, cu acte minime.

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.