Hei! Vrei un CREDIT RAPID pentru PERSOANE FIZICE? Top 5 Credite Aici!

Cele mai bune 5 credite pentru persoane fizice. Cele mai bune finantari nebancare. Cum iei un imprumut daca esti Restantier sau Rau-platnic doar aici.
Veronica Bide
Credite pentru persoane fizice
Cele mai rapide 5 credite

Cel mai bun credit bancar si nebancar pentru persoane fizice!



Ce vei afla in articolul de astazi?

Te-ai intrebat vreo data care este cel mai bun credit bancar pentru persoane fizice? Daca da, astazi iti prezint bancile cele mai avantajoase ale momentului, pe scurt si concis!
Alte Sfaturi care te-ar putea interesa:
  1. De unde pot accesa un credit online nebancar acordat rapid?
  1. Top 5 credite pentru oferite online de la institutiile nebancare
  1. De unde iau un credit daca sunt Restantier sau Rau-Platnic?

De vei citi acest articol, cu singuranta o sa accesezi un credit extrem de avantajoas pentru tine si familia ta! In acest articol vei afla care sunt cele mai avantajoase imprumuturi bancare si nebancare din Romania, de unde le poti accesa si care sunt pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a intra in posesia banilor.

Incep cu cele mai bune 5 credite bancare acordate persoanelor fizice


BT - Aceasta banca se lauda cu imprumuturile lor, precum ca, bani pe care-I doresti se obtin foarte usor, cu un numar mic de acte, iar daca doresti un imprumut de pana la 5000 euro, nici adeverinta de venit nu-ti mai trebuie - e tare nu-i asa?

Dar stai sa-ti spun si care sunt avantajele pe care le are: 

  • In primul rand, cum va spuneam mai sus, aceasta banca nu iti cere adeverinta de venit - cu totii uram sa aducem adeverinta de venit; 
  • Ai asigurare de viata gratuita - deci, nu o sa mai platesti din credit asigurarea de viata; 
  • Dobanda este fixa - acesta este un avantaj foarte mare, deoarece creditul nu poate creste pe parcurs;
  •  Dobanda este de intre 9,9% si maxim 12% - atentie, dobanda cea mai mica o poti primi daca primesti salariul prin aceasta banca;

Acum iti fac un calcul simplu in care afli cat te costa imprumutul:

Eu presupun ca doresti o finantare de 30.000 lei, pentru o perioada de 5 ani, pentru o rata fixa, in care nu incasezi salariul prin BT, acest lucru inseamna ca dobanda care se aplica este de 11,79%, acest lucru inseamna ca rata timp de 60 luni este de 650 lei, iar totalul pe care trebuie sa-l inapoiezi este de 39,000 lei; daca incasezi veniturile prin aceasta banca, suma totala de inapoiat la sfarsitul perioadei de creditare era de 38,156 lei - suma de bani economisiti in 5 ani este infima, dar totusi este o economie ;)

Cec - Creditul de nevoi personale de la cec este foarte hotarat si strict pentru a multumi fiecare persoana in parte. Avantajul cel mai important la aceasta banca de stat - banca romanilor - este ca ai o perioada de gratie de pana la 12 luni, timpul in care nu platesti dobanda pentru bani imprumutati, acest lucru este valabil doar pentru persoanele fizice.

O sa las vorba si o sa-ti fac calculul creditului - doar acest lucru te intereseaza, nu-i asa?

O sa fac calculul tot la o finantare de 30000 lei, pentru a va da seama de oferta banci. Deci, la 30000 lei imprumutati prin oferta de creditare de nevoi personale, special creata pentru persoanele fizice, pentru o perioada de 60 luni ( 5 ani ) dobanda este de 8,03%, rata lunara este de 609 ( atentie rata lunara poate ajunge pana la 855 lei in anumite cazuri), totalul pe care il vei plati este in jur de 36500 lei.


Bcr - Daca esti persoana fizica, poti accesa o suma de bani de pana la 80000 lei; perioada in care trebuie sa inapoiezi creditul nu poate fi mai mare de 60 luni, adica 5 ani. Ratele sunt fixe pe toata durata finantari, plus de asta, te bucuri de zero riscuri, deoarece banca iti ofera creditul doar in lei, riscul valutar fiind ZERO.

Calcul Finantare

La 30.000 lei imprumutati, pentru o perioada de 5 ani, dobanda anuala efectiva este de 10,49%; rata lunara este de aproximativ 644 lei, iar totalul de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de aproximativ 38.600 lei

Brd - Aceasta banca se lauda cu urmatoarele: Acordarea se face extrem de rapid, fara comisioane, iar singurul document important este buletinul de identitate. Poti accesa un imprumut de pana la 90.000 lei, pentru maxim 5 ani. Un avantaj important este ca ai o perioada de gratie timp de 6 luni; in cazul ca vine inca o criza financiara sau poate ti-ai pierdut locul de munca, aceasta scutire de la plata ratelor este extrem de utila.

Calcul Finantare

La 30000 lei imprumutati pentru 5 ani, rata lunara este de  aproximativ 634 lei; dobanda anuala este de 7,9%, iar DAE de 9,37 lei; suma totala pe care o vei platii la sfarsitul perioadei de creditare este in jur de 37.200 lei


Raiffeisen - aceasta banca spune ca: se ofera credite pentru nevoi personale exclusiv online, in cele mai rapide conditii! Aprobarea acestei finantari, precum si la bancile detaliate mai sus, se face in maxim 24 ore, doar daca imprumutul nu depaseste 25000 lei. Si aceasta banca ofera pauza de la plata ratelor pentru o perioada de 3 luni.

Calcul Finantare

La un imprumut de 30000 lei, pentru o perioada de 60 luni, rata lunara este de aproximativ 640 lei; totalul de plata la sfarsitul perioadei de creditare este aproximativ 41,400 lei.

Getting Info...
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.